Vad är Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men är även användbart för behandling av exempelvis svett i armhålor.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöra argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox och Fillers | Ambers® Skönhet och Laserklinik i Göteborg

Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox Göteborg pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox panna, botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Ni diskuterar vilket område du vill ha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken botox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom behandlingen, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering förut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>