Xenonkungen startades år 2004 med en klar plan över framtiden

En vision om att vara en distributör i Sverige och resten av Norden med högkvalitativa produkter inom bilbelysning till priser som konkurrerar med marknaden. Xenonkungen består av specialister som tillsammans skapar en positiv stämning på arbetsplatsen. Vi tycker om att ha det roligt när vi jobbar, eftersom arbetstiden är en stor del av vardagen. Att arbeta med belysning har också gjort att vi har fått ett stort intresse i att lära oss mer om produkterna. Det är därför vi kan vid produktval och inköp urskilja bra belysning mot dålig belysning. Xenonkungens sortiment av produkter kan sammanfattas med prestanda och hållbarhet. Det här har understrukits om och om igen i test av produkter inom olika kategorier. I oktober 2020 blev vår ljusramp Luxtar X20 utvald som segrare i Ojanperä´s oberoende test i kategorin ”Mest för pengarna”.

Ledramper och extraljus är en del av vårt sortiment, men vi har även LED-lampor, Halogenlampor och Xenon för fordon. Vi är stolta över att xenonkungen.se är Nordens äldsta och kanske mest erkända e-handel inom belysning för bil. Som resultat av att vi har haft hög kvalitet på våra produkter till rätt pris har vi också lyckats få väldigt hög kundnöjdhet. Vi har idag ett snittbetyg på 4.7 av 5 stjärnor på trustpilot som tyckts till av mer än 9 000 kunder vilket vi gärna delar av oss med och som vi är mycket stolta över att ha xenonkungen.se.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>